Caberg Božićna akcija!

Caberg kacige

Caberg kacige

Popust od 20% na Caberg kacige. Iskoristite priliku i posjetite naše PRIZMIĆ MOTO salone ili nas kontaktirajte.

Caberg je prva talijanska tvrtka koja je na tržište uvela flip up kacigu (sistemsku kacigu), a druga u svijetu, uglavnom vjerujući u veliki potencijal rasta tržišta touringa. Tijekom godina, snaga Caberga bila je usredotočena na pametne kacige kombinirajući izgled i funkcionalnost.

Moto oprema

Prilikom traženja prave kacige potrebno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Prije svega, model bi trebao biti primjeren namjeni i situaciji u kojoj ćete voziti svoj motocikl. Na primjer, kaciga s otvorenim licem za kratka svakodnevna putovanja ima različite karakteristike i značajke od kacige koju namjeravate koristiti za mnogo kilometara; drugo, morate odabrati pravu veličinu za ispravano pristajanje. A zatim možete odabrati najbolju grafičku boju koja odražava vaš ukus i osobnost.

Moto kaciga

Caberg—Stalan pogled u budućnost zajedno sa zadivljujućim dizajnom, avangardnom tehnologijom i revolucionarnim inovacijama doveli su do osmišljavanja i proizvodnje brojnih uspješnih modela s inovativnim značajkama koje cijene i dobro prepoznaju motoristi diljem svijeta.

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

O namaCabergPrizmić Motors Dalmacija