FLAT TRACK 125

Inspiriran trkaćom stazom i napravljen za cestu.

Fantic Caballero Flat Track 125 stvoren je kako bi promijenio vašu perspektivu vožnje i omogućio vam da svakodnevno iskusite adrenalin natjecanja. Homologirane 19″ prednje i stražnje gume, koje karakterizira ‘dirt’ dizajn, nude veliku stabilnost, dajući vam ‘bočni’ dojam. Terenska cesta više neće biti jedini element vaših snova, asfalt će imati okus jakih emocija.

Opremljen potpuno novim Minarelli Euro5 motorom s promjenjivom kontrolom ventila i kliznom spojkom, CABALLERO Flat Track je legendarni motocikl zahvaljujući Fanticu. Ovaj uzbudljivi “alternativni” način vožnje motocikla dolazi ravno s zemljanih staza u SAD-u i prvi put se predstavlja na europskim i međunarodnim uličnim tržištima. Ovo je zapravo prvi serijski motocikl inspiriran ravnom stazom s 19-inčnim terenskim kotačima, sprijeda i straga.


MOTOR

Svoj debi ima potpuno novi Minarelli motor koji pokreće 125cc 4-taktne motocikle talijanskog proizvođača. Visokotehnološki 4-taktni motor od 125 ccm s većim performansama od prethodnog Euro4. Ključni čimbenici su elektronsko ubrizgavanje goriva, varijabilna kontrola ventila i proklizna spojka. Varijabilna kontrola ventila nudi brz odziv i maksimalno ubrzanje u svakom trenutku zahvaljujući korištenju svakog grebena u njegovom optimalnom rasponu performansi u kombinaciji s novim termostatskim ventilom. Nova glava cilindra nudi učinkovitije izgaranje, što se očituje u većoj snazi, manjoj potrošnji goriva i manje zagađivača.

ŠASIJA

Caballero Flat Track 125 karakterizira središnji cjevasti okvir od krom-molibdenskog čelika, koji još jednom osigurava lakoću i jamči nevjerojatnu agilnost i udobnost. Prednja vilica je 41 mm okrenuta naopako FANTIC FRS, stražnji ovjes je podesivi FANTIC FRS. Glavna značajka Flat Track motocikala i ovog Caballera su 19-inčni kotači koji su postavljeni i sprijeda i straga. Ova značajka pruža veću stabilnost i kontrolu kada ležite na boku. Na asfaltu i u svakodnevnoj uporabi također povećava sigurnost u mokrim i suhim uvjetima.

ESTETIKA

Jednostavne i lagane linije, s pločom “Caballero” na spremniku identičnom onoj od prije četrdeset godina. Bočna ploča ima registarsku pločicu, koja pokazuje 19 (referenca na karakterističnu veličinu naplataka Flat Track). Tamnoj mat crnoj boji, novi model godine 21 dodaje srebrnu boju u kombinaciji s zračnim kanalima i blatobranima koje karakterizira tamnija nijansa u metalik sivoj i mat crnoj boji.


TEHNIČKI PODACI

Motor

Homologacija:Euro5
Motor:Jednocilindrični četverotaktni, hlađen tekućinom
Snaga:11 kW (15 KS) pri 10.250 U/min
Moment:11,2 Nm do 6,500 U / min
Zapremnina:124,66 cc
Provrt:52 mm
Hod:58,7 mm
Distribucija:Bregasto vratilo iznad glave, 4 ventila, promjenjivo vrijeme
Injekcija:Prigušni ventil ø30 mm
Starter:Električni
Broj brzina:6
Kvačilo:Uljna kupka s više diskova, protiv skakanja
Ispušni sustav:INOX dvostruka cijev
Potrošnja:2,0 l/100 km
Emisija CO2:46 g/km

Šasija

Okvir:CrMo cjevasti čelični okvir
Okretna ruka:Čelična zakretna ruka s promjenjivim poprečnim presjekom i progresivnom polugom
Gume:130/80-19, 130/80-19
Kotači:Aluminijski kotači s krakovima
Kočnice:Prednji disk ø320 mm – stražnji disk ø230 mm
ABS:Continental dvosmjerni ABS (može se isključiti)
Prednji ovjes:ø41 mm USD
Hod prednjeg ovjesa:150 mm
Stražnji ovjes:Podesiv odboj
Hod stražnjeg ovjesa:150 mm

Dimenzije

Visina sjedala:820 mm – opcionalna klupa 840 mm
Međuosovinski razmak:1425 mm
Duljina:2120 mm
Težina sa svim tekućinama:140 kg
Kapacitet rezervoara:12 l

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.