FLAT TRACK 500

Drugi način gledanja na svijet, ravan!

KRENI BRZO SKRENI LIJEVO… PONAVLJANJE Ovaj uzbudljivi “alternativni” način vožnje motocikla dolazi ravno s američkih zemljanih staza. Ovo je zapravo prvi serijski motocikl inspiriran ravnom stazom s 19-inčnim terenskim kotačima, sprijeda i straga. Caballero Flat Track je rođen da vam pruži pogled na život sa strane. Flat Track je disciplina koja se bori rame uz rame, okrećući se u smjeru suprotnom od kazaljke na satu na zemljanim ovalima. Krivulje su napravljene “bočno” usmjeravanjem stražnjeg dijela prema van i protuupravljanjem prednjim.

Fantic Caballero Flat Track 500 dizajniran je da izazove nalet adrenalina pri svakom pokretu. 19-inčni kotači karakteristični za ravnu stazu pružaju veću stabilnost i kontrolu u zavojima te osiguravaju brzinu i kontrolu. Pustite svoju osobnost na slobodu i dopustite da vas povjetarac vaših snova odnese.


MOTOR

Tekućinom hlađeni jednocilindrični motor s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem goriva sada je u skladu s Euro5 standardom. Nudi veliku suverenost na asfaltu, u kombinaciji s učinkovitošću na off-road rutama. Preslikavanje upravljačke jedinice ECU-a je ažurirano i osigurava još glatkiju izvedbu motora pri svim brzinama, a performanse su također optimizirane u smislu maksimalne snage i zakretnog momenta. Ispušni sustav proizveden je u Italiji tvrtke Arrow s dvostrukim kromiranim prigušivačem.

ŠASIJA

Caballero Flat Track 500 karakterizira središnji cjevasti okvir izrađen od krom-molibdenskog čelika, koji još jednom osigurava lakoću i jamči nevjerojatnu agilnost i udobnost. Prednja vilica je 41 mm okrenuta naopako FANTIC FRS, stražnji ovjes je podesivi FANTIC FRS. Glavna značajka Flat Track bicikala i ovog Caballera je kotač od 19 inča koji je postavljen i na prednju i na stražnju osovinu. Ova značajka pruža veću stabilnost i kontrolu kada ležite na boku. Na asfaltu i u svakodnevnoj uporabi također povećava sigurnost u mokrim i suhim uvjetima. Kočioni diskovi s valovima, 320 mm sprijeda i 230 mm straga, i izmjenjivi Continental dvokanalni ABS čine upotrebu na trkaćoj stazi još lakšom.

ESTETIKA

Jednostavne i lagane linije, s pločom “Caballero” na spremniku identičnom onoj od prije četrdeset godina. Bočna ploča ima registarsku pločicu, koja pokazuje 19 (referenca na karakterističnu veličinu naplataka Flat Track). Tamnoj mat crnoj boji, novi model godine 21 dodaje srebrnu boju u kombinaciji s zračnim kanalima i blatobranima koje karakterizira tamnija nijansa u metalik sivoj i mat crnoj boji.


TEHNIČKI PODACI

Motor

Homologacija:Euro5
Motor:Jednocilindrični četverotaktni, hlađen tekućinom
Homologirana usluga:29,5 kW pri 7.100 U/min
Homologirani moment:43 Nm pri 6.000 U / min
Zapremnina:449 cc
Provrt:94,5 mm
Hod:64 mm
Distribucija:Jedna bregasta osovina iznad glave, 4 ventila
Sustav ubrizgavanja:Prigušni ventil ø 40 mm
Starter:Električni
Broj brzina:6
Kvačilo:Uljna kupka s više diskova
Ispušni sustav:ARROW dvostruka cijev
Potrošnja:4,2 l/100 km
Emisija CO2:97 g/km

Šasija

Okvir:CrMo cjevasti čelični okvir
Okretna ruka:Čelična zakretna ruka s promjenjivim poprečnim presjekom i progresivnom polugom
Gume:130/80-19, 140/80-19
Kotači:Aluminijski kotači s krakovima
kočnice:Sprijeda ø320mm plutajući kočni disk – straga disk kočnice ø230mm
ABS:Continental dvosmjerni ABS (može se isključiti)
Prednji ovjes:ø41 mm USD
Hod prednjeg ovjesa:150 mm
Stražnji ovjes:Podesiv odboj
Hod stražnjeg ovjesa:150 mm

Dimenzije

Visina sjedala:820 mm – opcionalna klupa 840 mm
Međuosovinski razmak:1425 mm
Duljina:2120 mm
Težina sa svim tekućinama:157 kg
Kapacitet rezervoara:12 l

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.