SCRAMBLER 500

Fantic Caballero Scrambler 500 posvećen je velikim sanjarima, fasciniranim idejom ponovnog proživljavanja uzbuđenja legendarnih 70-ih u sedlu bezvremenske ikone. Motocikl jedinstvenog dizajna, jednostavan za vožnju, povratak na osnove, sposoban jamčiti punu slobodu djelovanja na bilo kojem terenu. Lagan i lagan na cesti, okretan i agresivan off-road, uz novi Caballero Scrambler vaša zabava neće imati ograničenja.

Kompaktan, okretan, agresivan, s kvrgavim gumama koje odmah pokazuju njegovu karizmu. Novi Caballero je dvostruki sportski motocikl, pravi scrambler koji jednako impresivno podnosi asfalt i prljavštinu. Jednostavan za vožnju. Zabavljat ćete se u svakoj situaciji. Samo odaberite put i prigrlite svoj slobodni duh.


MOTOR

Tekućinom hlađeni jednocilindrični motor s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem goriva sada je u skladu s Euro5 standardom. Nudi veliku suverenost na asfaltu, u kombinaciji s učinkovitošću na off-road rutama. Preslikavanje upravljačke jedinice ECU-a je ažurirano i osigurava još glatkiju snagu motora pri svim brzinama, s time da je izlaz također optimiziran u smislu maksimalne snage i zakretnog momenta. Ispušni sustav proizveden je u Italiji tvrtke Arrow s dvostrukim kromiranim prigušivačem.

ŠASIJA

Caballero je pravi dual sportski bicikl. Caballero asortiman sadrži okvir središnje cijevi od krom-molibdena. Ovaj tehnički izbor još jednom daje prednost lakoći, osiguravajući nevjerojatnu agilnost i udobnost. Prednje vilice su 41 mm naopako okrenuti FANTIC FRS, stražnji ovjes je podesivi FANTIC FRS. Prednji kotači od 19″ i stražnji kotači od 17″ s krakovima, opremljeni gumama Pirelli Scorpion Rally 110/80-19 i 140/80-17 kvrgavim gumama, daju mu pravi scrambler izgled. 320 mm prednji i 230 mm stražnji valni kočni diskovi i odvojivi Continental dvokanalni ABS jamče veliku sigurnost u svakoj situaciji.

ESTETIKA

Jarkocrveni spremnik za plin i žuta registarska tablica inspirirana legendarnim Fantic Motor Caballero iz 1970-ih. Široka ručka s off-road krivinom, dvostruki ispušni sustav iz Arrowa, mnogi CNC detalji kao i prednja i stražnja LED svjetla čine ovaj Caballero najpoželjnijom igračkom za sve dobne skupine.


TEHNIČKI PODACI

Motor

Homologacija:Euro5
Motor:Jednocilindrični četverotaktni, hlađen tekućinom
Snaga:28,3 kW (38,5 KS) pri 7100 U/min
Moment:40,2 Nm do 6.000 U / min
Zapremnina:449 cc
Provrt:94,5 mm
Hod:64 mm
Distribucija:Jedna bregasta osovina iznad glave, 4 ventila
Sustav ubrizgavanja:Prigušni ventil ø 40 mm
Starter:Električni
Broj brzina:6
Kvačilo:Uljna kupka s više diskova
Ispušni sustav:Dvostruki ispuh od strane ARROW
Potrošnja:4,2 l/100 km
Emisija CO2:97 g/km

Šasija

Okvir:CrMo cjevasti čelični okvir
Okretna ruka:Čelična zakretna ruka s promjenjivim poprečnim presjekom i progresivnom polugom
Gume:110/80 R19, 140/80 R17
Kotači:Aluminijski kotači s krakovima
kočnice:Sprijeda ø320 mm plutajući kočni disk – straga kočni disk ø230 mm
ABS:Continental dvosmjerni ABS (može se isključiti)
Prednji ovjes:ø41mm naopako
Hod prednjeg ovjesa:150 mm
Stražnji ovjes:Podesiv odboj
Hod stražnjeg ovjesa:150 mm

Dimenzije

Visina sjedala:820 mm – opcionalna klupa 840 mm
Međuosovinski razmak:1425 mm
Duljina:2080 mm
Težina sa svim tekućinama:157 kg
Kapacitet rezervoara:12 l

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.