SCRAMBLER ANNIVERSARY 500

Ikona koja je godinama pratila svakog slobodnog duha.

500-godišnjica Caballera: mit navršava 50 godina! – Za proslavu 50. godišnjice Caballera (prvi put predstavljen u Eicmi 1969.), Fantic predstavlja Caballero 500 Anniversary. Caballero Anniversary 500 dolazi s posebnim lakiranjem, kojeg karakterizira novi poklopac spremnika s talijanskom zastavom, koji je dostupan u dvije boje, off-road upravljač s prečkom, torba za rezervoar, blatobran motora, rešetka prednjih svjetala i prednju registarsku tablicu

Kompaktan, okretan, agresivan, s kvrgavim gumama koje odmah pokazuju svoj karakter. Novi Fantic Motor Caballero inspiriran je izgledom legendarnog Caballera, koji je rođen u Barzagu (blizu Milana) 1969. godine. To je dvostruki motocikl, pravi scrambler koji se jako dobro snalazi na asfaltu i s lakoćom se može potvrditi izvan ceste.


MOTOR

Tekućinom hlađeni jednocilindrični motor s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem goriva sada je u skladu s Euro5 standardom. Nudi veliku suverenost na asfaltu, u kombinaciji s učinkovitošću na off-road rutama. Preslikavanje upravljačke jedinice ECU-a je ažurirano i osigurava još glatkiju snagu motora pri svim brzinama, s time da je izlaz također optimiziran u smislu maksimalne snage i zakretnog momenta. Ispušni sustav proizveden je u Italiji tvrtke Arrow s dvostrukim kromiranim prigušivačem.

ŠASIJA

Caballero je pravi dual sportski bicikl. Serija Caballero opremljena je središnjim cijevnim okvirom od krom-molibdenskog čelika. Ovaj tehnički izbor još jednom daje prednost lakoći i osigurava nevjerojatnu agilnost i udobnost. Prednja vilica je 41 mm okrenuta naopako FANTIC FRS, stražnji ovjes je podesivi FANTIC FRS. 19 “prednji i 17” stražnji kotači s žbicama daju motociklu pravi scrambler izgled, plus gume s klinovima Pirelli Scorpion Rally 110 / 80-19 140 / 80-17. Osovinski kočni diskovi, s 320 mm sprijeda i 230 mm straga, i preklopni Continental dvokanalni ABS jamče maksimalnu sigurnost u svakoj situaciji

ESTETIKA

Anniversary 500 verzija je koja slavi 50. godišnjicu legendarnog Caballera, koja predstavlja posebnu livreju koju karakterizira novi poklopac spremnika s talijanskom zastavom. Dostupan u dvije klasične Caballero boje: plava ili crvena, off-road upravljač s poprečnom trakom, torba za rezervoar, zaštitna ploča motora i prednja ploča s brojevima.


TEHNIČKI PODACI

Motor

Homologacija:Euro5
Motor:Jednocilindrični četverotaktni, hlađen tekućinom
Snaga:28,3 kW (38,5 KS) pri 7100 U/min
Moment:40,2 Nm do 6.000 U / min
Zapremnina:449 cc
Provrt:94,5 mm
Hod:64 mm
Distribucija:Jedna bregasta osovina iznad glave, 4 ventila
Sustav ubrizgavanja:Prigušni ventil ø 40 mm
Starter:Električni
Zupčanici:6
Kvačilo:Uljna kupka s više diskova
Ispušni sustav:Dvostruki ispuh od strane ARROW
Potrošnja:4,2 l/100 km
Emisija CO2:97 g/km

Šasija

Okvir:CrMo cjevasti čelični okvir
Okretna ruka:Čelična zakretna ruka s promjenjivim poprečnim presjekom i progresivnom polugom
Gume:110/80 R19, 140/80 R17
Kotači:Aluminijski kotači s krakovima
kočnice:Sprijeda ø320 mm plutajući kočni disk – straga kočni disk ø230 mm
ABS:Continental dvosmjerni ABS (može se isključiti)
Prednji ovjes:ø41mm naopako
Hod prednjeg ovjesa:150 mm
Stražnji ovjes:Podesiv odboj
Hod stražnjeg ovjesa:150 mm

Dimenzije

Visina sjedala:820 mm – opcionalna klupa 840 mm
Međuosovinski razmak:1425 mm
Duljina:2080 mm
Težina sa svim tekućinama:157 kg
Kapacitet rezervoara:12 l

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.