SCRAMBLER DELUXE 500

Vrhunski urbani istraživač

Elegantan motocikl koji spaja scrambler i off-road stil s cool, urbanim svijetom. Caballero Deluxe savršen je za one koji vole uživati ​​u laganom off-road iskustvu na otmjenom, ali agresivnom biciklu, koji je također savršen za navigaciju u gradskom prometu. Motor i šasija imaju istu dvostruku dušu, pružajući svestranost zbog koje se pitate po kakvom biste se terenu radije vozili.

Caballero Deluxe 500 izrađen je prema istim tehničkim specifikacijama kao i 500 Scrambler, ali s novim izgledom i dragocjenim detaljima poput upravljača s prečkom, modernog sivog spremnika goriva i blatobrana, u kontrastu sa smeđom kožom. Pravi spoj urbanog i off-road bicikla!


MOTOR

Tekućinom hlađeni jednocilindrični motor s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem goriva sada je u skladu s Euro5 standardom. Nudi veliku suverenost na asfaltu, u kombinaciji s učinkovitošću na off-road rutama. Preslikavanje upravljačke jedinice ECU-a je ažurirano i osigurava još glatkiju izvedbu motora pri svim brzinama, a performanse su također optimizirane u smislu maksimalne snage i zakretnog momenta. Ispušni sustav proizveden je u Italiji tvrtke Arrow s dvostrukim kromiranim prigušivačem.

ŠASIJA

Caballero je pravi dual sportski bicikl. Caballero asortiman sadrži okvir središnje cijevi od krom-molibdena. Ovaj tehnički izbor još jednom daje prednost lakoći, osiguravajući nevjerojatnu agilnost i udobnost. Prednja vilica je 41 mm okrenuta naopako FANTIC FRS, stražnji ovjes je podesivi FANTIC FRS. Prednji kotači od 19″ i stražnji kotači od 17″ s krakovima, opremljeni gumama Pirelli Scorpion Rally 110/80-19 i 140/80-17 kvrgavim gumama, daju mu pravi scrambler izgled. 320 mm prednji i 230 mm stražnji valni kočni diskovi i odvojivi Continental dvokanalni ABS jamče veliku sigurnost u svakoj situaciji.

ESTETIKA

Motocikl ima urbanije boje od ostalih Caballera u seriji, s tamno sivim spremnikom i blatobranima, upravljačem s poprečnim nosačem i kožnim detaljima koji odgovaraju sedlu. Tablica s brojevima i bočne registarske pločice su u tamnijoj nijansi, u metalik sivoj i mat crnoj boji. Smeđe ručke i luksuzna grafika na bočnoj ploči upotpunjuju stil motocikla.


TEHNIČKI PODACI

Motor

Homologacija:Euro5
Motor:Jednocilindrični četverotaktni, hlađen tekućinom
Snaga:28,3 kW (38,5 KS) pri 7100 U/min
Moment:40,2 Nm do 6.000 U / min
Zapremnina:449 cc
Provrt:94,5 mm
Hod:64 mm
Distribucija:Jedna bregasta osovina iznad glave, 4 ventila
Sustav ubrizgavanja:Prigušni ventil ø 40 mm
Starter:Električni
Broj brzina:6
Kvačilo:Uljna kupka s više diskova
Ispušni sustav:Dvostruki ispuh od strane ARROW
Potrošnja:4,2 l/100 km
Emisija CO2:97 g/km

Šasija

Okvir:
Okretna ruka:
Gume:
Kotači:
Kočnice:
ABS:
Prednji ovjes:
Hod prednjeg ovjesa:
Stražnji ovjes:
Hod stražnjeg ovjesa:

Dimenzije

Visina sjedala:820 mm – opcionalna klupa 840 mm
Međuosovinski razmak:1425 mm
Duljina:2080 mm
Težina sa svim tekućinama:157 kg
Kapacitet rezervoara:12 l

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.