XEF 250 TRAIL

Fantic XEF 250 Trail Enduro savršena je kombinacija snage i lakoće vožnje. Napredna tehnologija i stalna potraga za poboljšanjima čine ga idealnim za putovanje po najtežim zemljanim cestama, ali će pritom omogućiti i lakšu vožnju za duge avanture usred prirode. Ništa se nikada neće činiti nedostižnim, oslanjajući se u potpunosti na performanse i intuitivno podvozje motocikla dizajniranog i proizvedenog u potpunosti u Italiji.

Nikada vam se ništa neće činiti nedostižnim kada se u potpunosti oslanjate na performanse i intuitivno podvozje motocikla koji je u potpunosti dizajniran i proizveden u Italiji. Uzbudljiv enduro bicikl, jednostavan i s vrlo malo potrebe za održavanjem. Ažurirana estetika, inspirirana modelima Fantic Racing, a također usklađena s Euro5, zahvaljujući izvrsnim naporima Fantica i njegovih tehničkih partnera.


MOTOR

Novi Fantic XEF 250 Trail Enduro opremljen je tekućinom hlađenim 250cc 4-taktnim motorom s elektroničkim ubrizgavanjem goriva i potpuno novim ECU. Ispušni sustav Arrow u skladu s Euro5 i prigušivač zaokružuju cijelu stvar.

ŠASIJA

Perimetarski okvir izrađen od CrMo čelika Enduro XEF-a optimiziran je radi čvrstoće zahvaljujući postavljanju novih pojačanja. Enduro 250 XEF opremljen je FANTIC FRS 43 mm USD vilicom koja je nastala u utrkama i FANTIC FRS 250 Piggyback mono amortizerom s prednaprezanjem i hidrauličkim podešavanjem. Zakretna ruka izrađena je od aluminija s promjenjivim segmentom i uklonjivom stražnjom strukturom. Enduro gume 90 / 90×21 – 120 / 90×18 montirane su na aluminijske felge. Osim toga, tu su snažni i modularni valoviti kočni diskovi s 260 mm sprijeda i 220 mm.

OPREMA

XEF 250 Trail Enduro je bicikl za one koji se žele izazvati na tehničkim off-road stazama, sa sličnim komponentama kao i Racing modeli. Oprema uključuje prednju vilicu Red Fantic FRS od 43 mm, stražnji ovjes FSR sa stražnjom stranom, predopterećenje i hidrauličko podešavanje, aluminijsku klackalicu, zaštitu glavnog cilindra stražnje kočnice, CNC obrađene trostruke stezaljke, trkaći kočni sustav s podesivim dosegom, crni anodizirani prigušivač, štitnike, i lagana ergal krunica. Nova prednja maska ​​ima potpuno LED prednje svjetlo.


TEHNIČKI PODACI

Motor

Homologacija:Euro5
Motor:Jednocilindrični 4-taktni Euro5, hlađen tekućinom
Snaga:15,8 kW (21,5 KS) pri 8750 U/min
Moment:18,6 Nm do 6,750 U / min
Zapremnina:249,6 cc
Provrt:77,0 mm
Hod:53,6 mm
Distribucija:Jedna bregasta osovina iznad glave, 4 ventila
Sustav ubrizgavanja:Elektronički
Starter:Električni
Broj brzina:6
Kvačilo:Uljna kupka s više diskova
Ispušni sustav:Ispušni razvodnik i Euro5 prigušivač od ARROW
Potrošnja goriva:3,6 l/100 km
Emisija CO2:84 g/km

Šasija

Okvir:Perimetarski okvir od čelika CrMo
Stražnji okvir:Aluminij, uklonjiv
Okretna ruka:Aluminij, varijabilnog presjeka i progresivne karike
Gume:90/90-21, 120/90-18
Felge :Aluminij, crno eloksiran
Kočnice:“Wave” disk ø260 mm – “Wave” disk ø220 mm
Trostruke stezaljke:CNC brušen aluminij
Prednji ovjes:FANTIC FRS ø43 mm USD vilica, Racing Set Up, kovane aluminijske noge vilice
Stražnji ovjes:FANTIC FRS amortizer s ekspanzijskim spremnikom, hidraulički podesiv
Linkovi:ø28 mm Aluminij

Dimenzije

Duljina:2100 mm
Visina sjedala:915 mm (1 sjedalo)
Međuosovinski razmak:1420 mm
Težina sa svim tekućinama:127 kg
Kapacitet rezervoara:7,5 l

Kontakt

Imate pitanja ili trebate pomoć? Upotrijebite obrazac za kontakt, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.