O nama

Tradicija

Naš moto odjel Prizmić Moto započeo je s radom tijekom 09. mjeseca 2020. godine. Dio smo tvrtke Prizmić d.o.o. koja se već više od 20 godina bavi prodajom i servisiranjem KIA Motors vozila.

Napredak

Kako smo prepoznali potrebu za moto multibrendingom, otvorili smo naš moto odjel Prizmić Moto u sklopu tvrtke Prizmić d.o.o.

U vrlo kratkom roku postali smo uvoznici za Republiku Hrvatsku tri legendarna talijanska moto brenda: LAMBRETTA, MALAGUTI i FANTIC.

Austrijski KSR Group GmbH je vlasnik i proizvođač Lambrette i Malagutija. Te poznate brendove je kupio 2018. godine i započeo s proizvodnjom novih modela.

Lambretta

Lambretta u ovom trenutku pokriva gamu klasičnih skutera od 50, 125 i 200 cc, a u pripremi je i skuter od 400 cc.

Lambretta svojom kvalitetom i šarmom, najviše podsjeća na Vespu koja joj je ustvari i jedina konkurencija. Stara je to talijanska marka osnovana još 1947. godine.

Malaguti

Malaguti, također stara talijanska marka koja postoji još od 1930. godine, pokriva gamu od 125, 200 i 300 cc sportskih skutera, te ima široku ponudu sportskih i enduro motocikala od 125 cc.

To je vrlo poznata marka na ovim prostorima i očekujemo puno od nje.

Fantic

Fantic je talijanska marka koja proizvodi motocikle još od 1968. godine i ponosni smo uvoznici njihovih motocikala i e-bicikala. Fantic je u 100%-tnom talijanskom vlasništvu i vrlo je stabilna tvrtka. Od nedavno, Fantic je vlasnik tvornice moto agregata Motori Minarelli, koja je jedan od vodećih svjetskih proizvođača agregata za motocikle i skutere. O snazi Fantica govori i to da je nedavno potpisan ugovor o suradnji s Yamahom koja će koristiti Fantic agregate motocikala i E-bicikala na svojim proizvodima.

U ponudi imamo Fantic enduro, cross i scrambler motocikle od 50, 125, 250 i 500 cc, kao i njihove premium  E-bicikle, za kojima je u svijetu posljednjih nekoliko godina povećana potražnja u velikom postotku.

Moto oprema

Uz motocikle i skutere, Prizmić Moto je uvoznik za Hrvatsku talijanskih kaciga CABERG, MIVV ispušnih sistema i CLOVER moto opreme (jakne, rukavice, razni protektori itd.).

Budućnost

Prizmić Moto kao uvoznik navedena tri moto brenda ima potrebu i dužnost širenja prodajno servisne mreže na području Hrvatske.

Sve brendove koje uvozimo vrlo agresivno oglašavamo po tiskanim i digitalnim medijima, te čestim izlaganjem motocikala i skutera u raznim prilikama. Vrlo ozbiljno shvaćamo vrijednost promocije u našem poslovanju.

Tvrtka smo koja je na tržištu već dugi niz godina i bitno nam je povjerenje naših korisnika. Iz tog razloga konstantno školujemo naše servisno osoblje, opremamo servis svim potrebnim alatima i dijagnostikom, a možemo se pohvaliti i brzom isporukom rezervnih dijelova.